BEMUTATKOZÁS

FILOZÓFIÁNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

PROJEKT MENEDZSMENT

REFERENCIÁK

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLAT

 

 

 
 
Filozófiánk


Fordítóinkat pontosságuk és naprakész szaktudásuk alapján választjuk ki az adott feladathoz. Kizárólag magasan képzett és saz adott szakterületen szerzett jelentős gyakorlattal rendelkező fordítókat alkalmazunk, független szakértőkkel és vezető szakemberekkel dolgozunk együtt világszerte. Minőség iránti elkötelezettségünk alapját rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszerünk képezi.

Szolgáltatásaink versenyképes árait minden esetben igyekszünk ügyfeleink elvárásaihoz igazítani. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a WENDON minőségbiztosítási gyakorlata problémamentesen, a projekt életciklusának bármely szakaszában beépít­hető ügyfeleink belső munkamódszereibe.

Ügyfélközpontú filozófiánkat kiválóan igazolja, hogy megrendelőink elégedettsége érdekében szem előtt tartott kulcsszavaink a megbízhatóság, a precizitás, a minőség és a határidők pontos betartása. Magas színvonalú, megbízható szolgáltatásokkal kívánunk hozzájárulni minden ügyfelünk sikeréhez, együttműködéseink során kiemelt fontosságúnak tartjuk az eredményes és tartós munkakapcsolatokat, azok gondos, felelősségteljes ápolását.

 
   
  www.wendon.hu l © Copyright 2007 WENDON Kft. l design Arbako Stúdió