BEMUTATKOZÁS

FILOZÓFIÁNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

PROJEKT MENEDZSMENT

REFERENCIÁK

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLAT

 

 

 
 
Szolgáltatásaink


A WENDON egyedülálló jellemzője, hogy az általános fordítói megbízásokon kívül olyan jelentősen specializált területeken is teljes körű szolgáltatásokat kínál, mint az orvosi, egészségügyi vagy műszaki szaknyelv.

Tartsa egy kézben többnyelvű kiadványainak szakfordítói, lektori, kiadványszerkesztési és kivitelezési feladatait! Minden munkafázis esetében garantáljuk a minőséget és a hatékonyságot. Időt, energiát és pénzt spórol meg, ha ránk bízza a dokumentumokkal kapcsolatos teendők teljes körű szervezését és lebonyolítását.


 
Fordítás

Fordítói végzettséggel rendelkező, hatékony csapattal dolgozunk, akik kizárólag anyanyelvükre fordítanak, ezzel is garantálva a lehető legjobb minőséget.

Nyelvek: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, finn, flamand, francia, görög, héber, hindi, horvát, indonéz, izlandi, japán, kínai, koreai, lengyel, litván, német, norvég, olasz, orosz, portugál, punjabi, román, spanyol, svéd, szlovák, szlovén, tamil, török.

Az összes európai nyelv fordítását vállaljuk, ezen kívül számos ritka nyelv (pl. hindi) bővíti kínálatunkat.
Az angol forrásnyelv mellett több nyelvi kombinációban is minőségi munkát végzünk (például franciáról németre, magyarról spanyolra, stb.).
Szakfordításainkhoz az adott területen bevált, jelentős tapasztalattal rendelkező munkatársakat választunk.


Tolmácsolás

Magasan képzett szimultán és konszekutív tolmácsokat biztosítunk megbeszélésekhez, konferenciákra ügyfeleink kérésére.

Kizárólag olyan tolmácsokkal dolgozunk együtt, akik több éves gyakorlattal rendelkeznek szakterületükön. Szerteágazó tudásuk és szakértelmük lehetővé teszi, hogy a szükséges információt gyorsan megértsék.
Biztosítjuk, hogy tolmácsaink a lehető legjobban ismerjék ügyfeleink specifikus terminológiáját, minden háttérinfomációval ellátjuk őket még a projekt előtt.


Lektorálás

Olyan megbízások esetén, ahol a nyelvi érthetőség mellett a tartalom szakmai, nyelvhelyességi és stilisztikai szempontjait is kiemelten kezelik.

Az ügyfél saját, illetve más fordítóirodák fordításának lektorálását is vállaljuk.


Editálás

Adott forrásdokumentumok változtatása esetén valamennyi már meglévő, lefordított célnyelvi anyag módosítását vállaljuk.

Az editálás során biztosítjuk az eredeti dokumentumok egységes nyelvezetének, szóhasználatának megőrzését.
A szolgáltatás révén költséghatékonyságot biztosítunk, azaz jelentős időt és pénzt takaríthat meg, ugyanis editálás esetén a fordításnál kedvezőbb árat kap, és a korábbi határidő is garantált.


Többnyelvű kiadványok szerkesztése, nyomdai előkészítés

Tapasztalt DTP csapatunk közreműködésével többnyelvű kiadványok szerkesztését, nyomdai előkészítését is vállaljuk.

Munkáinkban kiemelt figyelemmel kísérjük a megfelelő karakter átalakításokat, és prioritásként kezeljük a fájlok kompatibilitását.
PC és Mac kompatibilitás.
Szolgáltatásaink széles skálájának elemeként ritka nyelveken szerkesztett dokumentumok (japán, görög, orosz, sokékezetes nyelvek stb.) nyomdai előkészítését is eredményesen kezeljük.


Ellenőrzés

A fordítók minden esetben újraolvassák a szövegeket és meggyőződnek arról, hogy az eredeti dokumentumokat körültekintően, a hangsúlyos pontok megtartásával dolgozták fel.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért minden dokumentumot alaposan ellenőrzünk mind kifejezések és szófordulatok, mind stílus tekintetében, és fontos kontrollpontot képeznek a karakter átalakítások is.


Nyomdai kivitelezés

Megbízásaink a nyomdakész anyagok kivitelezésére is kiterjednek.

Versenyképes árakkal, szűk határidővel teljesítjük a kiadványok nyomását és szállítását is, a világ bármely pontjára.


Audio projektek

Évek óta profi hangstúdiókkal dolgozunk együtt, akik magas minőséget képviselnek az analóg technikák mellett a digitális hangrögzítésben is, akár 24 bit/192kHz mintavételezéssel.

Saját hangadatbázisunk lehetővé teszi, hogy számos anyanyelvi szakembert tudjunk ajánlani, akik közül Önök választhatják ki azt, akit a legmegfelelőbbnek találnak.


Lokalizáció

Honlapok, szoftverek és termékek lokalizálását, valamint külföldi nyelvekre való átültetését is vállaljuk.

Munkánk során megőrizzük az eredeti szöveg formai jellegzetességeit, felépítését, miközben egyénire formáljuk tartalmát az adott ország sajátosságainak, szokásainak, nyelvi követelményeinek és törvényeinek megfelelően.
 
   
  www.wendon.hu l © Copyright 2007 WENDON Kft. l design Arbako Stúdió