BEMUTATKOZÁS

FILOZÓFIÁNK

SZOLGÁLTATÁSAINK

PROJEKT MENEDZSMENT

REFERENCIÁK

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLAT

 

 

 
 
Projekt menedzsment


Minden projektet egy elkötelezett, több nyelvet beszélő projekt koordinátor irányít, aki összehangol minden folyamatot és személyt, aki az Ön projektjén dolgozik. Ez a csapat különböző képzettségű, nemzetiségű és hátterű emberekből áll.

Célunk több a puszta projekt menedzsmentnél, átfogó és egyedileg kialakított szolgáltatást nyújtunk Önnek. A WENDON szabályai szerint minden projekt koordinátor ügyfelek csak egy kis csoportjával foglalkozik, az Ön összes projektje során ő marad a kapcsolattartó, biztosítva az állandó magas színtű munkát és a folyamatosan hatékony munkakapcsolatot.

Projekt koordinátoraink biztosítják, hogy minden érintett személy követi az Ön utasításait, illetve betartja határidőit, és a projekt folyamán történt változtatásokat.

Gondosan felépített minőségbiztosítási rendszerünk és cégen belüli ellenőrző eljárásaink a projekt életciklusa minden szakaszának szerves részét képezik.

Nincs két egyforma projekt. Szilárd meggyőződésünk, hogy a hatékony projekt menedzsment kulcsa a rugalmasság és a kommunikáció. Ez az, amiért kitűnő munkakapcsolat kialakítására törekszünk ügyfeleinkkel, ami szakértelmünkön, szolgálatkészségünkön alapszik, így képesek vagyunk ügyfeleink kihívást jelentő igényeit hatékonyan kezelni.

 
   
  www.wendon.hu l © Copyright 2007 WENDON Kft. l design Arbako Stúdió